beleid
Verzend en bestel informatie
Alle bestellingen gaan via DaWanda.com. Het is mogelijk meerdere producten tegelijk te verzenden. Neem hiervoor contact met mij op via Dawanda of via info(at)HandMadeByMo(dot)com.
Verzenden wordt gedaan via Post.nl. Het is mogelijk om het aangetekend op te laten sturen. De tarieven hiervoor zijn te vinden op Post.nl.

Voor meer informatie over de verzendkosten kunt U altijd contact opnemen via:
info(at)HandMadeByMo(dot)nl

Betaling
Alle prijzen zijn in EURO's (€). Betalingen kunnen alleen gedaan worden via PayPal of via bank overschrijving. Paypall is een gratis en veilige service voor het maken van betalingen op het web. HandMadeByMo accepteert geen creditcard betalingen via PayPal. De informatie voor het overmaken van de betaling wordt via DaWanda naar u verzonden of u kunt de informatie vinden op de contact pagina.

Veiligheid en privacy beleid
HandMadeByMo respecteerd u privacy en zal nooit u informatie doorspelen aan derden. U informatie is alleen nodig om de betaling en verzending te voltooien.

Retourneren
Als om welke reden dan ook u niet tevreden bent met U bestelling laat dit dan binnen 7 dagen na ontvangst weten. Alle producten worden goed verpakt. HandMadeByMo is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de bestelling. De producten moeten teruggestuurd worden in de originele verpakking met eventuele aangehechte kaartjes. Kosten en risico zijn voor de klant. Als hieraan voldaan is wordt het aankoop bedrag teruggestuurd. Zend a.u.b. een email met de details naar HandMadeByMo

Producten
Alle ontwerpen zijn handgemaakt, hierdoor is elk item uniek en kunnen ze iets afwijken van de foto.

+ workshops shop + over mij + beleid + contact + links
Copyright © 2011 HandmadeByMo.nl