over mij
over mij
madebymo marieke ooms foto
HandMadeByMo is gestart door Marieke Ooms. Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.
Ik heb er altijd van gehouden om zelf dingen te maken. Van ontwerpen, tekenen, schilderen, handwerken, etc. Alles wat op HandMadeByMo.nl te zien is, is ontworpen en gemaakt door mij.

De producten
Alle ontwerpen zijn uniek en handgemaakt door HandMadeByMo. De collectie biedt simpele en stijlvolle producten die dagelijks gebruikt kunnen worden zoals handgemaakte tassen, huiswaren, accessoires en meer.

Ik haal veel inspiratie uit de natuur en maak daarbij ook gebruik van natuurlijke materialen en pas hergebruik toe. Ik laat me leiden door wat ik tegen kom. Op basis daarvan maak ik mijn eigen ontwerpen.
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vormen en ontwerpen. Het is een groeiende collectie dus neem regelmatig een kijkje in de webwinkel voor nieuwe producten.

Staat er niet iets bij waar u naar op zoek bent neem dan gerust contact op voor een 'custom made' item. Ik sta graag open voor nieuwe ideeën.

Collectie -ONE-
One is een serie producten die bestaan uit één kleur met daarop een accent in een contrasterende kleur. Van elke kleuren combinatie is er maar één oplage. Je hebt dus altijd een uniek item in handen. De collectie bestaat o.a. uit ronde, rechthoekige en wolken kussens, gehaakte armbanden, stofboekjes en ipad hoezen. De kussens zijn o.a. verkrijgbaar bij Feito Com Amor in Breda.

Les materiaal
Ik schrijf ook les materiaal voor leerlingen gerelateerd aan kunst. Op dit moment schrijf ik een reeks lessen voor Fotoleren.nl. Initiatief van het Nederlands Fotomuseum. Mijn lessen zijn o.a. Opnemen en afdrukken en Lichtschilders en verffotografen.

Workshop byMO
Sinds 2011 geeft ik ook workshops aan kinderen van de COKD. De groepen kunnen mij boeken via de KidZGidZ. Dit is een samengestelde map met verschillende sport, knutsel, doe activiteiten. Site WorkshopbyMo

Producten van HandMadeByMo verkopen in uw (web)winkel?
Bent U geïnteresseerd en wilt U graag de producten van HandMadeByMo in uw (web)winkel verkopen? Neem dan contact met mij op.

Hier vind je mij nog meer
mijn Flickr + Twitter + Facebook + Blog + Pinterest

De website is gemaakt door Marieke Ooms.

+ workshops shop + over mij + beleid + contact + links
Copyright © 2011 HandmadeByMo.nl